Bod Feyenoord afgewezen: ''Niet serieus genoeg''

Bod Feyenoord afgewezen: ''Niet serieus genoeg''

Gernot Trauner staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. De 29-jarige Oostenrijker moet de verdediging van de Rotterdammers komen te versterken. De vraag is of de clubs tot een akkoord gaan komen. De speler zelf wil niks liever dan een overstap maken naar Nederland.

LASK-coach Dominik Thalhammer reageert op het eerste bod van Feyenoord van rond de één miljoen euro. ''Dit aanbod komt niet eens in de buurt van onze verwachtingen en is niet serieus genoeg om door te gaan. Ik denk dat we de komende dagen zullen laten zien in welke richting we gaan'', reageert de trainer duidelijk in gesprek met Ligaportal.

Trauner is op de radar van Feyenoord gekomen door scout Bernard Schuiteman. Hij is een vaste volger van de Oostenrijkse competitie. LASK probeert hetzelfde type voetbal te spelen als trainer Arne Slot voor ogen heeft. Trauner is daarom geschikt om ook met de verdediging hoog druk te zetten. Ook is de ervaren Trauner momenteel wedstrijdfit en daardoor direct inzetbaar.

Lees meer over
Gernot Trauner
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties