Laatste kans voor Feyenoord; koopoptie Dessers vervalt vandaag

Laatste kans voor Feyenoord; koopoptie Dessers vervalt vandaag

Feyenoord en Cyriel Dessers moeten het vandaag eens worden over een contract als ze met elkaar door willen. De koopoptie van vier miljoen euro in het huurcontract van de aanvaller vervalt namelijk vanavond om 00.00 uur.

De Rotterdammers zijn al langer in gesprek met Dessers, maar een overeenkomst bleef vooralsnog uit. De spits gaf eerder deze maand aan dat hij pas na de Conference League-finale wilde gaan praten. ''Dan moet er iets uitkomen. Ik heb al vaker gezegd dat ik heel gelukkig ben bij Feyenoord. Aan de andere kant ben ik 27 jaar en is dit misschien de kans om een stap naar het echte buitenland te maken. Maar Feyenoord is een bijzondere club en het gras is ook niet altijd groener aan de overkant.''

Technisch directeur Frank Arnesen gaat graag langer verder met de spits, zo zei hij voor de Europese finale. ''We zijn er mee bezig. We zijn on speaking terms en we gaan kijken wat eruit komt. Maar je moet ook niet vergeten dat hij zichzelf in de kijker heeft gespeeld bij clubs die financieel groter zijn dan Feyenoord.''

Dessers was met name in Europa goud waard voor Feyenoord en kroonde zichzelf meermaals tot matchwinner. Hij was in dertien wedstrijden goed voor tien goals en twee assists en eindigde als topscorer van de Conference League. In de Eredivisie scoorde hij negen keer in 27 wedstrijden.

Feyenoord moet Dessers voor vier miljoen euro definitief overnemen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties