Dessers maakt eerste doelpunt voor Nigeria

Dessers maakt eerste doelpunt voor Nigeria

Cyriel Dessers is direct belangrijk geweest voor Nigeria. De spits van Feyenoord maakte zijn eerste doelpunt voor het Nigeriaanse elftal tijdens zijn debuut in de basis.

De vriendschappelijke wedstrijd werd door Nigeria uiteindelijk wel verloren met 2-1 van Mexico. Dessers ging na 81 minuten naar de kant voor Chiamaka Madu.

Nigeria bereidt zich momenteel voor op de start van de kwalificatiereeks voor het toernooi om de Afrika Cup. Volgende week start de kwalificatiereeks al met wedstrijden tegen Sierra Leone (9 juni) en Mauritius (13 juni). Op 3 juli staat er nog een oefenwedstrijd tegen Ecuador op het programma.

Doelpunt van Dessers is te bekijken vanaf minuut 4.40.

Twijfels over toekomst Dessers bij Feyenoord
Dessers en Feyenoord zijn nog altijd in gesprek om langer met elkaar door te gaan. Bij Wim Kieft zijn er twijfels of de Rotterdammers daar wel verstandig aan doen. ''Technisch is hij niet zo vaardig en daarom functioneert hij soms niet als aanspeelpunt'', vertelt de oud-voetballer in De Telegraaf.

''Het is te bezien of de club tot een persoonlijk akkoord met Dessers kan komen. Na een droomseizoen zal hij niet schromen om op zijn 27e een financiële klapper te maken. Dat zal meewegen in zijn keus voor volgend seizoen. Begrijpelijk, want je vraagt je af of hij ooit nog zo’n jaar gaat beleven.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties