Dessers meldt zich bij Nigeria en houdt contact met Arnesen

Dessers meldt zich bij Nigeria en houdt contact met Arnesen

Ook voor Cyriel Dessers gaat het seizoen nog even door en moet de vakantie nog even wachten. De spits van Feyenoord is geselecteerd voor de nationale selectie van Nigeria voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Mexico en Ecuador.

Dessers heeft zich inmiddels al gemeld bij Nigeria en traint inmiddels voluit mee. De topscorer van de Conference league kwam tot op heden niet verder dan achttien minuten voor zijn land. Dessers maakte op 13 oktober 2020 zijn debuut in de oefenwedstrijd tegen Tunesië en hoopt nu op meer.

Feyenoord heeft donderdagavond officieel afscheid genomen van Dessers. Onder meer de Belg werd op trainingscomplex 1908 toegesproken door trainer Arne Slot. De optie dat Dessers definitief wordt overgenomen door de Rotterdammers is er altijd nog, maar dan moet er wel een persoonlijk akkoord worden bereikt met Dessers.

Contact met Arnesen
Dessers blijft in contact met technisch directeur Frank Arnesen. Voor 1 juni moet Feyenoord de koopoptie lichten. ''We praten de komende dagen over mijn toekomst, maar dan via de telefoon'', vertelt de 27-jarige Belg in buitenlandse media. ''Ik vlieg naar Amerika om voor Nigeria een vriendschappelijke wedstrijd te spelen tegen Mexico.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties