''Dessers is geen vier miljoen euro waard''

''Dessers is geen vier miljoen euro waard''

Feyenoord doet er verstandig aan om Cyriel Dessers niet definitief over te nemen. De Rotterdammers huren de spits van KRC Genk en hebben een koopoptie van vier miljoen euro bedongen. Volgens Valentijn Driessen is dat bedrag te hoog en kan het dat bedrag beter investeren in een andere aanvaller.

Dessers had het enorm lastig tegen de verdedigers van AS Roma en kwam amper in het spel voor. ''In de kaats kan hij wat beter en zorgvuldiger zijn. Hij is gewoon geen vier miljoen waard'', vertelt de journalist bij Vandaag Inside. Martijn Krabbendam haakt in: ''Dat is nu het probleem. Je hebt hem nu gezien en voorgaande wedstrijden gezien en daar was hij enorm bruikbaar. Als je een stap verder wil als club moet je beslissen of dit nu de spits is die je echt verder brengt.''

Ook Johan Derksen vraagt zich af of Dessers nog een seizoen kan presteren bij Feyenoord. ''Hij heeft alleen bij Heracles en Feyenoord goed gespeeld. Voor de rest heeft hij nooit ergens goed gespeeld, die jongen.'' Technisch directeur Frank Arnesen gaf gisteren al aan met Dessers in gesprek te zijn om tot een akkoord te komen. De situatie is echter wel lastig omdat de Belg ook in de belangstelling staat van clubs die financieel meer kunnen bieden dan de Rotterdammers.

Dessers is de investering van vier miljoen waard

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties