Krabbendam: "Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen"

Krabbendam: "Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen"

Feyenoord had zondag te veel moeite om een vroege achterstand tegen FC Twente ongedaan te maken. De thuisploeg kon daardoor goed in de wedstrijd komen en Feyenoord bestrijden zoals het wilde. Clubwatcher Martijn Krabbendam hoopt dat trainer Arne Slot lessen trekt uit deze nederlaag.

"Je kan niet alleen zeggen dat Feyenoord slecht was, want het kwam ook door de tactiek van FC Twente", begon hij in Rondje Eredivisie van Voetbal International. Daarin werd Twente bovendien gesterkt door de vroege voorsprong. "Als Feyenoord op achterstand komt, is dat toch al snel een probleem hoor. Thuis in De Kuip gaat het nog wel, maar in zo'n lastige uitwedstrijd met dat publiek van Twente erachter missen ze de power."

"Het viel me niet mee, en Slot moet daar wel iets op gaan verzinnen", vervolgde Krabbendam. "Oosting heeft toch de blauwdruk gegeven hoe je dit Feyenoord kan bestrijden. De meeste clubs hebben natuurlijk niet de kwaliteiten die Twente wel heeft, maar het is toch een probleem."

Wat het zegt dat de achterstand op de koploper nu al flink is opgelopen? "Het is altijd goed te maken. PSV gaat nog moeilijke wedstrijden krijgen. Maar het is wel een punt van zorg. Als het nog november moet worden en je staat al zeven punten achter, is dat toch een aardig gat."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties