'Kökcü sloeg aanbieding van Hertha BSC af'

'Kökcü sloeg aanbieding van Hertha BSC af'

Orkun Kökcü laat zich de afgelopen maanden zien bij Feyenoord. De middenvelder maakt een indrukwekkende ontwikkeling door in de ploeg van trainer Arne Slot en dat is ook in het buitenland opgevallen. Kökcü heeft zich namelijk in de kijker gespeeld bij Hertha BSC.

De Duitse club heeft Kökcü volgens FeyenoordTM een fors salarisvoorstel gedaan om hem te overtuigen van een overstap naar de Bundesliga. De international van Turkije heeft echter vriendelijk bedankt en zijn intentie is om het seizoen af te maken bij Feyenoord.

Kökcü heeft door zijn goede ontwikkeling over belangstelling niet te klagen. AS Roma, Sevilla en Leeds United zaten de afgelopen tijd al op de tribune om zijn verrichtingen te volgen. Ook Borussia Dortmund werd voorzichtig aan de Feyenoorder gelinkt. De Rotterdammers verlangen een bedrag van rond de twintig miljoen euro voor de speler die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding.

João Carlos Teixeira
De middenvelder van Feyenoord hoeft niet te rekenen op speeltijd en kreeg daarom afgelopen zomer al te horen dat hij mocht vertrekken uit De Kuip. Voor de Portugees werd echter geen club gevonden. Teixeira werd aangeboden bij Orlando City, maar tot een akkoord kwam het niet. Onder meer het salaris was een struikelblok.

Lees meer over
Orkun Kökcü Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties