Kökcü: ''Ik denk niet dat we dat als excuus mogen gebruiken''

Kökcü: ''Ik denk niet dat we dat als excuus mogen gebruiken''

Feyenoord wilde tegen FC Utrecht gaan voor de perfecte score in de eerste drie wedstrijden van de competitie. De Rotterdammers verloren met duidelijke cijfers en gaan daardoor met een teleurstellend gevoel de interlandperiode in. Orkun Kökcü noemt de nederlaag in stadion De Galgenwaard pijnlijk.

"Dit komt zeker wel hard aan'', begint Kökcü. ''We wilden graag een perfecte start met drie uit drie. Ik denk dat Utrecht gewoon beter was dan wij. De eerste helft hebben we niet kunnen voetballen zoals we normaal doen, Utrecht zette goed druk denk ik. Daarom kwamen we niet toe aan ons eigen spel. Het was een vechtwedstrijd, ik denk dat Utrecht daarin wat slimmer was.''

Speelde vermoeidheid mee bij Feyenoord? De ploeg van Arne Slot kwam afgelopen donderdag nog in actie tegen Elfsborg in Zweden. De aftrap was vandaag alweer om 12:15 uur. "Het speelt natuurlijk wel mee, maar ik denk niet dat we dat als excuus mogen gebruiken", reageert Kökcü in gesprek met RTV Rijnmond. "We zijn fit, ik denk niet dat we vandaag een vermoeide indruk achterlieten. Gebrek aan kwaliteit aan de bal maakte het vandaag lastig."

Kökcü merkt wel dat de ploeg stappen aan het maken is. De talentvolle middenvelder kijkt met een positief gevoel naar de toekomst. ''Ik denk wel dat we ergens aan zijn begonnen met het team en dat het tot nu toe wel goed gaat. Alleen de laatste twee wedstrijden waren wat minder. We zitten er positief in en nu moeten we reageren als we terug zijn.''

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties