'Kökcü hervat deze week training bij Feyenoord'

'Kökcü hervat deze week training bij Feyenoord'

Orkun Kökcü zal deze week weer op het trainingsveld verschijnen bij Feyenoord. Dat meldde De Telegraaf maandagochtend. De middenvelder was mee op trainingskamp in Oostenrijk, maar keerde vroegtijdig huiswaarts nadat hij ziek werd.

Op woensdag, de derde dag van het trainingskamp, werd duidelijk dat Kökcü naar huis moest. Benadrukt werd dat hij 'gewoon' ziek was, en dat er van transferperikelen geen sprake was. Ook ging het niet om een coronabesmetting. In de plek van Kökcü vloog de achttienjarige Dermane Karim naar Oostenrijk om zijn plek op het trainingskamp over te nemen.

Ook in de oefenwedstrijd tegen Red Bull Salzburg moest het vertrek van Kökcü opgevangen worden. Dat deed Slot door Lutsharel Geertruida als achterste middenvelder te posteren, waardoor Fredrik Aursnes een aanvallendere rol op zich kon nemen. De trainer zelf was na afloop tevreden over dat experiment, en ook de op het trainingskamp aanwezige media zagen in de met 1-2 gewonnen oefenwedstrijd een sterk middenveld staan.

Geen transfer
Kökcü wordt bij Feyenoord al langer gezien als een van de kandidaten om voor veel geld te vertrekken en de speculaties kwamen na zijn vertrek uit Oostenrijk dan ook op gang. Feyenoord zelf denkt echter absoluut niet aan een vertrek van de sterkhouder op het middenveld. Het Algemeen Dagblad meldde woensdag juist dat een langer verblijf van Kökcü door de club als topprioriteit gezien wordt. Intussen werd hij al veelvuldig gelinkt aan clubs als AS Roma, Juventus, Sevilla, RB Leipzig, West Ham United en Leicester City.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties