AD: Langer verblijf Kökcü topprioriteit Feyenoord

AD: Langer verblijf Kökcü topprioriteit Feyenoord

Feyenoord wil Orkun Kökcü deze zomer niet kwijt. De Rotterdammers doen er alles aan om de Turks international langer in De Kuip te behouden, zo meldt het Algemeen Dagblad.

Arne Slot zag met Tyrell Malacia, Guus Til, Reiss Nelson, Bryan Linssen, Cyriel Dessers en Luis Sinisterra al een groot deel van zijn basiselftal vertrekken en hoopt dat bij Kökcü te voorkomen. De oefenmeester ziet komend seizoen een nog grotere rol weggelegd voor de Feyenoorder en wil hem niet kwijt.

De middenvelder verliet vandaag het trainingskamp in Oostenrijk wegens ziekte, maar Feyenoord ontkent dat dat iets te maken heeft met transferontwikkelingen. Over belangstelling heeft de jeugdexponent niet te klagen. Zo houden RB Leipzig, West Ham en Leicester City zijn ontwikkeling naar verluidt nauwlettend in de gaten.

Feyenoord wil het contract van Kökcü, dat nog doorloopt tot medio 2025, graag met één jaar verlengen om zo de buitenlandse teams buiten de deur te houden. De komende weken willen de Rotterdammers de gesprekken hervatten. Kökcü loopt niet rond met een vertrekwens, zo gaf hij eerder deze week al aan.

"Ik heb een goede band met de trainers en de spelers en ik heb ook gezien dat ik me hier goed heb ontwikkeld afgelopen seizoen. Het is zeker niet zo in mijn hoofd dat ik weg moet. Ik heb nog een contract tot 2025 en toen ik dat contract tekende, wist ik ook dat er in die vijf jaar van alles mogelijk was."

Feyenoord móét sterkhouders Kökcü en Senesi deze zomer behouden
Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties