Kökcü geniet: ''Alles is nu op z'n plaats gevallen''

Kökcü geniet: ''Alles is nu op z'n plaats gevallen''

Orkun Kökcü was vandaag de man van de wedstrijd. De middenvelder begon geweldig aan de stadsderby en stond daarmee aan de basis van de eerste twee doelpunten.

Kökcü werd vandaag verkozen tot de Man of the Match bij ESPN en pakte eerder al de prijs van de beste Eredivisie-speler van januari. ''Het gaat wel lekker'', reageert Kökcü bescheiden bij ESPN. ''Nu moet ik zo doorgaan. Of dat moeilijk is? Nee, ik denk het niet. Het gaat nu allemaal vanzelf. Alles is nu op z’n plaats gevallen, ook mijn fitheid. Dan zie je eigenlijk pas wat je in je hebt. Ik kom nu niet zo vaak meer in vermoeidheid. Dan speel je vanuit je kwaliteiten en dan kan je zien wat je in je hebt.''

Kökcü speelde tegen NEC ook al een geweldige wedstrijd en trekt de lijn na vandaag dus door. ''Het schieten gaat goed, maar het kan altijd beter. Ook met die vrije trap die nog hoog over ging'', lacht de jeugdexponent van Feyenoord. ''Ik vond de kap van m’n goal eigenlijk het lekkerste. Hij zat er goed in, wel met een klein beetje geluk. Maar goed, als ik er nog vier inschiet die van richting werden veranderd dan hoor je me niet klagen.''

De middenvelder was ook in de opbouw naar de 2-0 belangrijk. Hij bleef op z’n eigen helft sterk aan de bal en stuurde toen Luis Sinisterra weg met een pass van dertig meter. ''Vooral in de eerste helft ging het inderdaad lekker. Met mij en met het team. In de tweede helft gaat het in het begin wat stroever maar na de 3-0 ging het alweer wat beter. Al met al een goede overwinning vandaag'', sluit Kökcü af.

Lees meer over
Orkun Kökcü
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties