Jørgensen vertrek bereikt ook Newcastle: ''His goals drying up''

Jørgensen vertrek bereikt ook Newcastle: ''His goals drying up''

Nicolai Jørgensen staat misschien wel symbool voor het uitgaande transferbeleid van Feyenoord. De Rotterdammers zijn de enige club uit de eredivisie die de laatste jaren een negatief resultaat heeft als het gaat om transferinkomsten en uitgaven. Met het transfervrije vertrek van Jørgensen wordt er opnieuw een speler aan de lijst toegevoegd die met verlies De Kuip verlaat.

Jørgensen werd door de stadionclub voor 3.5 miljoen euro overgenomen van FC Kopenhagen. Twee jaar later kreeg Feyenoord een bod van achttien miljoen euro binnen van Newcastle United. Uiteindelijk werd er geen deal bereikt, omdat de beleidsbepalers een bedrag van 23 miljoen euro verlangden voor De Deen.

Nu Jørgensen Feyenoord gaat verlaten voor het Turkse Kasimpasa komt dat nieuws ook aan in Engeland. The Newcastle Chronicle kijkt met veel verbazing naar de huidige ontwikkelingen en het vertrek naar een middenmoter ''The forward who almost smashed Newcastle's transfer record looks to finally be on the move.'' Het medium had echter een andere transfer verwacht gezien het miljoenenbod uit het verleden: ''Instead, Jørgensen looks set to join mid-table Turkish outfit Kasimpasa after two successive seasons of his goals drying up.''

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties