'Feyenoord gaat transfermarkt op na vertrek Jørgensen'

'Feyenoord gaat transfermarkt op na vertrek Jørgensen'

Feyenoord haalt opgelucht adem nu het Nicolai Jørgensen ziet vertrekken. De Rotterdammers kunnen hierdoor weer zaken doen op de transfermarkt, zo meldt het Algemeen Dagblad. De Deen had een jaarsalaris van circa twee miljoen euro en dat kan nu gebruikt worden voor nog meer versterkingen.

De transfer van Jørgensen is nog niet definitief. Het management laat weten dat de laatste formaliteiten nog moeten worden afgerond, maar er volgt naar verwachting snel een definitief akkoord en dan kunnen de contracten worden getekend. De spits had nog een doorlopend contract tot medio 2022 bij de Rotterdammers.

Feyenoord staat op het punt om Gernot Trauner toe te voegen aan de selectie. De 29-jarige verdediger is momenteel in Nederland om zijn transfer af te ronden, maar de stadionclub is hierna nog niet klaar. Vanwege het vrijgekomen budget aast Arne Slot op meer versterkingen voor de ploeg. Eerder werd al duidelijk dat de trainer graag een extra spits aan de selectie wil toevoegen.

Lees meer over
Nicolai Jørgensen
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties