Jørgensen: ''Trainer zei dat hij mijn eerlijkheid respecteerde''

Jørgensen: ''Trainer zei dat hij mijn eerlijkheid respecteerde''

Nicolai Jørgensen staat voor een vertrek bij Feyenoord, maar de spits van de Rotterdammers is niet blij met de beeldvorming die nu rondom hem ontstaat: hij zou een grootverdiener zijn die niet presteert, misschien wel een geldwolf. "Ik heb er een beetje moeite mee.

"Het is duidelijk dat ik een van de beter betaalde spelers ben, maar tegelijkertijd kun je het ook omdraaien en zeggen dat ze verschillende keren de kans hebben gehad mij te verkopen aan een club, waar ik meer had kunnen verdienen dan ik nu verdien", aldus Jørgensen tegenover BT. "Dus vanuit mijn oogpunt heb ik wel iets om boos over te zijn, maar ik heb nooit geklaagd. In mijn ogen is het dus niet eerlijk dat er wordt gesproken over een vertrek en over het geld. Want juist ik heb op dit punt moeten inleveren. Maar ik ben heel erg blij bij Feyenoord te zijn. Ik denk dat ik voor geen geld had willen ruilen voor mijn tijd hier."

Een vertrek staat wel zo goed als vast. "Ik train inderdaad voor mezelf. Ik kwam zoals iedereen terug en was fit en klaar voor de voorbereiding. Toen had ik het gesprek met de trainer en die vroeg me naar mijn plannen. Ik vertelde hem dat ik hier al vijf jaar zit en dat het geen geheim was dat ook Feyenoord van plan was mij in de winter te verkopen en dat we nu naar deze zomer zouden kijken", zo vervolgt Jørgensen. "De trainer zei toen dat hij mijn eerlijkheid respecteerde, maar dat hij zich liever wilde concentreren op de 22 spelers waarvan hij weet dat hij die tot zijn beschikking zal hebben. Hij vond het, met alle respect, beter dat ik me met de looptrainer fit zou houden tot er een transfer zal komen. Dat is volkomen normaal."

Er speelt niks
Jørgensen heeft nog niet met een club gesproken. ''Om eerlijk te zijn had ik niet verwacht dat het zo snel zou gaan en dat ik nu gedwongen word iets te doen. Ik wacht op dit moment dus gewoon af. Want het kan best zo zijn dat een eerste aanbieding niet de beste is. Er speelt niets.''

Lees meer over
Nicolai Jørgensen Arne Slot
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties