Jans zag 'theater' bij Feyenoord: "Ik hoopte op tweede gele kaart Bijlow"

Jans zag 'theater' bij Feyenoord: "Ik hoopte op tweede gele kaart Bijlow"

Ron Jans was na de kraker tussen Feyenoord en FC Twente niet erg te spreken over het gedrag van Feyenoord. Arne Slot stelde eerder dat de club uit Enschede 'verder is' als het gaat om slimmigheidjes en de scheidsrechter bespelen, maar Jans zag dat juist andersom.

"Ik vond ons niet zozeer slimmer met duwtjes of overtredingen", reageerde Jans, geciteerd door Voetbal International. "Ik vond het theater van de Rotterdamse kant vandaag sterker. Dat begon met Justin Bijlow, zijn uittrappen duurden elke keer wel heel lang. En wat hij met die bal deed toen hij ver uit zijn doel was, was slim. Rood kun je niet geven, maar het was wel zwaar spelbederf. Ik hoopte dat Bijlow nog een tweede gele kaart zou krijgen voor tijdrekken, dan had hij eraf gemoeten."

Feyenoord favoriet?
Jans werd na de wedstrijd ook gevraagd of hij koploper Feyenoord als titelkandidaat nummer één ziet? "Wiskundig gezien wel. Ze zijn vast nummer één bij de bookies. En als je bij FC Twente een punt pakt, doe je het hartstikke goed. We hebben in alle topwedstrijden laten zien dat we minimaal gelijkwaardig zijn."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties