Actie Bijlow gaat viraal; Unnerstall reageert sportief

Actie Bijlow gaat viraal; Unnerstall reageert sportief

Justin Bijlow zorgde zondagmiddag in de eerste helft van Feyenoord - FC Twente voor een van de meest opmerkelijke momenten van dit voetbalweekend. De keeper kwam ver uit zijn doel en moest een snelle inworp voorkomen door een tweede bal in het veld te gooien, wat tot een gele kaart en een woedende reactie van Twente-aanvaller Virgil Misidjan leidde.

Het moment werd uiteraard veel nabesproken en de beelden gingen zelfs de wereld over. Op de bekende social media-kanalen SPORTbible en Out of Context Football werd de actie van Bijlow miljoenen keren bekeken en kreeg het honderdduizenden likes. Onder meer Everton-doelman Asmir Begovic reageerde met een lach onder de video.

Lars Unnerstall
Wie ook om de actie kon lachen, was nota bene FC Twente-goalie Lars Unnerstall. Op de vraag van VoetbalPrimeur of hij niet boos was dat zijn ploeg een scoringskans werd ontnomen, reageerde hij sportief. "Kom op, andersom zouden wij het ook doen. Dat hoort er zeker bij. Hij stond ver uit zijn goal en dacht: nu ben ik echt weg. Dan moet hij dit gewoon doen. Negen van de tien bij ons zouden het ook gedaan hebben. Ik ook", lachte de Duitser.

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties