Jans wil Feyenoord aanvallen op de ranglijst: ''Willen niet dat hij gaat''

Jans wil Feyenoord aanvallen op de ranglijst: ''Willen niet dat hij gaat''

Het losweken van Ramiz Zerrouki bij FC Twente gaat een lastig verhaal worden. Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij de Tukkers voor de 24-jarige middenvelder, maar hoeft niet te rekenen op medewerking. Trainer Ron Jans heeft grote plannen met zijn ploeg en wil de Rotterdamse club aanvallen op de ranglijst.

Jans ziet een vertrek van een van zijn beste spelers naar een ‘concurrent’ dan ook niet zitten. ''De technisch directeur, de trainer en de club willen niet dat hij gaat'', vertelt de 64-jarige Zwollenaar in gesprek met De Gelderlander. De sportieve ambities bij FC Twente geven de doorslag. ''Hoewel Feyenoord nu boven aanstaat, zijn ze nog niet uit het zicht verdwenen.''

''In de zomer gunnen we Ramiz een mooie transfer, maar nu willen we dat hij blijft'', vervolgt Jans. ''Het seizoen duurt nog twintig duels, we willen niet één van onze betere spelers midden in het seizoen verkopen terwijl we nog voor alles in de race zijn.'' Feyenoord heeft nog tot het einde van de maand om FC Twente te overtuigen met een aanbieding.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties