Poll: Moet Feyenoord Zerrouki overnemen van FC Twente?

Poll: Moet Feyenoord Zerrouki overnemen van FC Twente?

Feyenoord gaat deze transferwindow opnieuw een poging wagen om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. De 24-jarige middenvelder moet het gat wat Fredrik Aursnes afgelopen zomer achterliet gaan opvullen in De Kuip. Wat vind jij, moet Feyenoord zich versterken met Zerrouki?

De technisch directeur van FC Twente, Jan Streuer, blijft net als afgelopen zomer hoog in de boom zitten wat betreft de vraagprijs van de zeventienvoudig Algerijns international. Daarnaast wil Streuer zijn middenvelder niet in de winter kwijt. ''We willen optimaal presteren en daar helpt dit niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend, maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen.''

Hoeveel Twente wil ontvangen voor Zerrouki is niet bekend, maar Transfermarkt.com schat zijn waarde in op zeven miljoen euro. De middenvelder speelde dit seizoen achttien duels voor de ploeg van Ron Jans, maar wist daarin niet te scoren of een assist te geven. Mocht hij naar Feyenoord komen, dan zal dat ook niet zijn voornaamste taak zijn. Slot ziet in Zerrouki namelijk de opvolger van Aursnes; de verbinding tussen verdediging en middenveld en het slot op de deur.

Zerrouki zelf staat te springen om naar De Kuip te verhuizen, zo gaf hij in de zomer al aan. Onlangs ging hij in gesprek met Voetbal International verder in op een eventuele vervolgstap. ''Ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier (bij FC Twente, red.). Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie.'' De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2024 in Enschede, waarbij de club een optie heeft om die verbintenis met één seizoen te verlengen.

Moet Feyenoord Zerrouki overnemen van FC Twente?
Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties