Streuer bevestigt: Feyenoord heeft zich gemeld

Streuer bevestigt: Feyenoord heeft zich gemeld

Feyenoord heeft zich officieel gemeld bij FC Twente om de 24-jarige middenvelder Ramiz Zerrouki over te nemen, zo meldt journalist Tijmen van Wissing van RTV Oost. De Tukkers zijn echter niet heel blij met de concrete interesse van de Rotterdammers vlak voor de start van de tweede seizoenshelft.

Technisch directeur Jan Streuer bevestigt de berichtgeving dat Feyenoord in de markt is voor de international van het Algerijns voetbalelftal. ''Verder kan ik er niets over zeggen'', reageert Streuer, die de selectie van FC Twente de komende weken intact wil houden.

De nummer vijf van de Eredivisie wil aankomende zomer pas nadenken over een verkoop. ''We willen optimaal presteren en daar helpt dit niet bij zo vlak voor de herstart. Het is vervelend. Maar we zitten niet in de situatie dat we moeten verkopen.''

Zerrouki aast op een stap
De rechtspoot heeft een aantal maanden geleden aangegeven open te staan voor een stap binnen Nederland. De middenvelder heeft het gevoel zich elders sneller te kunnen ontwikkelen. ''Ik weet ook wat ik uiteindelijk wil bereiken en welke stappen ik daarvoor nog moet zetten. Dat kan ergens anders sneller dan hier. Als speler van FC Twente maak je niet makkelijk de sprong naar een stabiele club in een topcompetitie.''

''Met een tussenstap zou dat wel kunnen'', vertelde Zerrouki eerder in gesprek met Voetbal International. ''Ik voel dat ik groei, dat ik nog niet aan mijn plafond zit. Op termijn kan ik voor een goede club in één van de top vijf-competities van Europa spelen. Daarvoor moet ik keuzes maken, hoe lastig ook.'' Zerrouki heeft bij FC Twente nog een contract tot medio 2024 met een cluboptie om met een jaar te verlengen.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties