Jans: "Dat was absoluut de kracht van Feyenoord"

Jans: "Dat was absoluut de kracht van Feyenoord"

FC Twente-trainer Ron Jans zal niet wakker hebben gelegen van het puntverlies tegen Feyenoord. De thuisploeg kon nauwelijks een vuist maken en had het aan doelman Lars Unnerstall te danken dat de Rotterdammers niet tot scoren kwamen. Na afloop was Jans dan ook lovend over Feyenoord.

Tegenover ESPN erkende Jans dat hij van tevoren misschien geen genoegen had genomen met minder dan een overwinning. "Maar achteraf vind ik dat wij heel blij mogen zijn met een punt, waarbij Unnerstall een belangrijke factor is geweest en het team keihard heeft gewerkt. Zeker in de tweede helft hebben wij dankzij de kracht van Feyenoord niet of nauwelijks wat gecreëerd. Dan mogen we heel blij zijn met 0-0."

Jans zag Twente in die tweede helft steeds verder terugzakken. "Dat heeft absoluut te maken met de kracht van Feyenoord. Zij stoppen veel energie in het proberen hoog te verdedigen en druk te zetten." Of de ploeg van Jans in de slotfase niet had moeten profiteren van het feit dat Feyenoord een zwaar midweeks duel in de benen had? "Ik denk dat als je steeds meer van dit soort wedstrijden speelt, ook doordeweeks, dat je ook steeds sterker wordt. Feyenoord heeft het gewoon prima volgehouden."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties