Jahanbakhsh: "Het gaat de goede kant op"

Jahanbakhsh: "Het gaat de goede kant op"

Alireza Jahanbakhsh worstelde de afgelopen periode flink met zijn vorm, maar had tegen zijn oude club NEC eindelijk zijn bevrijdende treffer te pakken. De aanvaller zelf weet ook dat hij beter moet presteren, maar gaf aan zich over zijn vorm geen zorgen te maken.

"Ik werk hard en ik weet waar ik toe in staat ben als ik alles geef", begon hij tegenover ESPN. "De goals en assists komen dan vanzelf. Vandaag is dat gelukkig gebeurd. Er waren al veel wedstrijden waarin ik belangrijk kon zijn, maar ik heb ook pech gehad met de VAR en afgekeurde goals."

"Vandaag was een goede wedstrijd. Vorige week deden we het ook al goed, maar kwamen te moeilijk tot scoren. Met de kansen die we vandaag creëerden hadden we nog ruimer kunnen winnen. Ik denk dat ik al meerdere assists had kunnen hebben. Ik ben blij met mijn goal, maar het moet nog beter. Ik verwacht meer van mezelf. Maar ik maak me geen zorgen, het gaat de goede kant op. Als ik zo door blijf gaan, zullen de prestaties alleen maar beter worden."

Jahanbakhsh erkende dat zijn treffer hem wel hielp dat gevoel terug te krijgen. "Honderd procent. Die opluchting is altijd belangrijk. Zeker als je jezelf veel druk oplegt en de buitenwereld dat ook doet. Ik weet waarom de club mij heeft gehaald en dat ik de club moet helpen. Daar werk ik hard voor. Het is mooi om te scoren en vertrouwen op te doen om de prestaties te verbeteren."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties