Bijlow: "Ik was weer een beetje mezelf, dat was lekker"

Bijlow: "Ik was weer een beetje mezelf, dat was lekker"

Justin Bijlow verscheen na de wedstrijd tegen NEC blij en opgelucht voor de camera. Opgelucht omdat hij er de afgelopen wedstrijden niet altijd even sterk zag, maar vandaag weer enkele uitstekende reddingen had. "Ik was weer een beetje mezelf. Dat was lekker."

"Natuurlijk is het lekker als je je team kan helpen", zei Bijlow in zijn gesprek met ESPN. "Maar wat ik altijd zeg: daar sta je voor. Ik ben vooral blij dat we met 1-4 winnen." Dat zeker na de teleurstellende nederlaag tegen Vitesse van een week eerder, waar Bijlow bij de enige treffer in de fout ging. "Dat was een belangrijke wedstrijd om weer omhoog te kunnen kijken, maar ook naar onder, waar Vitesse dichterbij kwam. Dan voelt het nu lekker om een paar keer goed m'n taken uit te voeren."

Wel denkt Bijlow dat hij er bij de enige tegentreffer van vandaag beter uit had kunnen zien. "Hij nam 'm snel mee en ik stond er te laat. Dat is iets om met de keeperstrainer goed te beoordelen en te bestuderen", analyseerde hij dat moment. In de tweede helft kreeg Bijlow aanzienlijk minder te doen. "Door slordigheden kwam NEC er in de eerste helft een paar keer uit. Ik denk dat we het in de tweede helft in balbezit en in het drukzetten wel heel goed deden."

Lees meer over
Justin Bijlow
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties