Ivanušec maakt indruk: ''Ik denk dat ik beter kan dan dit''

Ivanušec maakt indruk: ''Ik denk dat ik beter kan dan dit''

Luka Ivanušec is door ESPN verkozen tot Man of the Match. De Kroaat maakte zijn basisdebuut in De Kuip en was na twaalf minuten trefzeker voor Feyenoord. Ivanušec is met een assist en een doelpunt uitstekend begonnen als speler van de Rotterdamse club.

"Ik ben blij met mijn doelpunt en dat mijn doelpunt heeft bijgedragen aan een overwinning. 6-1 is een mooi resultaat," begint Ivanušec. "De sfeer in De Kuip was perfect. Ik hoop dat ik het dinsdag weer kan meemaken, en ik weet dat het sfeervol zal zijn. Supporters, bedankt voor de steun. Ik hou ervan, en de sfeer was fantastisch."

Hans Kraay Jr. strooit met complimenten. "Bedankt!'', reageert de aanvaller. ''Ik voel aan mezelf dat ik veel meer kan doen. Ik denk dat ik beter kan dan dit. Moet meer ontspannen worden en dan zullen de dingen beter gaan. Ik moet comfortabeler aan de bal worden. Ik moet vaker diep gaan zonder de bal, dat is wat de trainer van me verwacht. Ik moet daaraan gaan werken. Ik denk dat het snel beter zal gaan worden."

Roy Makaay onder de indruk
Makaay was tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen SC Heerenveen aanwezig als analist. De oud-topspits is onder de indruk van Ivanušec. "Goede speler," begint Makaay. "Het is natuurlijk knap, want net voor de uitwedstrijd tegen FC Utrecht was hij hier pas. Met name als hij hier nog meer trainingen krijgt, zal hij nog beter begrijpen wat Slot wil met zijn elftal. Dan zal Feyenoord nog meer plezier aan hem beleven.''

De klasse druipt eraf bij Ivanušec. ''Het is gewoon een geweldige speler. Hij speelt heel makkelijk. Maakte vandaag ook een geweldige goal. Hij staat ook niet voor niets in de basis bij Kroatië, dat is ook een geweldig elftal. Als je daar in de basis staat, zegt dat genoeg over je kwaliteiten. Feyenoord gaat hier heel veel plezier aan beleven."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties