Ivan Kružliak fluit Shakhtar Donetsk - Feyenoord

Ivan Kružliak fluit Shakhtar Donetsk - Feyenoord

Ivan Kružliak heeft donderdagavond de leiding over de wedstrijd tussen Shakhtar Donetsk en Feyenoord. De Slowaak krijgt ondersteuning van Branislav Hancko en Jan Pozor. De UEFA heeft Peter Kralović aangesteld als vierde official. Christian Dingert en Harm Osmers dienen als VAR.

Het is de tweede keer dat Kružliak een wedstrijd van Feyenoord fluit. De 38-jarige arbiter floot eerder de uitwedstrijd van Feyenoord tegen Manchester City in de groepsfase van de UEFA Champions League. Met Giovanni van Bronckhorst aan het roer werd er in de slotfase met 1-0 verloren.

Kružliak floot dit seizoen 26 wedstrijden op het hoogste niveau. Daarvan waren er drie in de UEFA Champions League waaronder de wedstrijd tussen Real Madrid en Shakhtar Donetsk (2-1). In totaal gaf de Slowaak 121 gele kaarten en stuurde zeven keer een speler naar de kant.

Feyenoord en Shakhtar Donetsk trappen om 21:00 uur af. De achtste finale van de Europa League wordt afgewerkt in Warschau. Vanwege de oorlog in Oekraïne is het stadion van Legia Warschau de speellocatie donderdagavond.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties