Feyenoord treft Shakhtar Donetsk in uitstekende vorm

Feyenoord treft Shakhtar Donetsk in uitstekende vorm

Shakhtar Donetsk heeft vorige week de competitie hervat en blijkt momenteel in een uitstekende vorm te verkeren. De Oekraïense topclub won zondag met overtuigende cijfers van Metalist 1925 en afgelopen week werd er ook vrij gemakkelijk gewonnen van FK Mynaj.

Laagvlieger Metalist 1925 werd met 0-7 verslagen. Shakhtar Donetsk evenaarde met de monsterscore de grootste uitoverwinning uit de clubhistorie. Afgelopen dinsdag werd er met 1-4 op bezoek bij FK Mynaj gewonnen. In totaal scoorde Shakhtar dus elf keer en is het momenteel samen met FK Dnipro koploper in de Premjer Liha.

Feyenoord en Shakhtar Donetsk treffen elkaar donderdagavond in de Poolse hoofdstad Warschau. Vanwege de oorlog speelt de Oekraïense club daar dit seizoen de Europese thuiswedstrijden. Supporters van Feyenoord zijn vanwege sancties van de UEFA niet welkom op de tribunes. De return in Rotterdam is op donderdag 16 maart om 18:45 uur.

Lees meer over
Feyenoord Europa League
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties