Investeerder haakte af na bedreigingen Koevermans

Investeerder haakte af na bedreigingen Koevermans

Bij Feyenoord wordt er al maanden gesproken over een mogelijke investeerder. De Rotterdammers zijn de laatste maanden in gesprek geweest met diverse partijen voor een kapitaalinjectie. President-commissaris Toon van Bodegom vertelt op de persconferentie over het aanstaande vertrek van algemeen directeur Mark Koevermans dat er één investeerder is afgehaakt.

''De bedreigingen bij Feyenoord hebben grote impact. Voor de bedreigingen bij Mark Koevermans waren wij dicht bij een akkoord met een investeerder in de club. Die is daardoor afgehaakt'', vertelt Van Bodegom. ''Het gaat niet om een investeerder in het stadion, maar de club. Het is uitermate triest en heel jammer voor de club. Het schaadt de club dus niet alleen op het moment als die dingen gebeuren. Het schaadt ook in je beleid voor de komende jaren.''

''Het is frustrerend dat dit soort dingen gebeuren. En natuurlijk is het een enge situatie en maken we ons zorgen. Ook als we kijken wat er rond Union Berlin gebeurde. Dat is niet goed voor de club. Ik wil niets bagatelliseren, maar dit is niet van de afgelopen twee of drie jaar. Er zijn in de afgelopen twintig jaar veel dingen gebeurd. Het zijn golven, maar we moeten kijken naar hoe we tot oplossingen komen. Dit moet een keer ophouden.''

Toekomst
Van Bodegom gaat snel op zoek naar een opvolger voor Koevermans. "Wij denken zeker mensen te kunnen vinden die deze job vol passie willen doen, maar we moeten wel de juiste kandidaat vinden die ook bij ons kan starten. Dat zal niet meer dit jaar gebeuren. Het is een mooie kans, een mooie club. Het overgrote deel is een fantastische supporter. Buitenlandse gasten vinden het hier fantastisch. Er zitten ook heel veel mooie aspecten aan."

Lees meer over
Mark Koevermans
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties