'Intern discussie over komst Viergever' (update)

'Intern discussie over komst Viergever' (update)

Feyenoord wil zich transfervrij versterken met Nick Viergever. De Rotterdammers willen de achterhoede versterken met een extra verdediger en hebben amper budget. De 32-jarige Viergever, die eerder speelde voor AZ, Ajax en PSV, past daardoor perfect in het profiel van de stadionclub.

Viergever moet in De Kuip de stand-in worden achter Marcos Senesi. Trainer Arne Slot is een oude bekende van Viergever en wil hem dolgraag toevoegen aan de selectie. Feyenoord is volgens RTV Rijnmond ook nog druk bezig met een versterking voor de aanval.

Update | PSV wil Viergever niet transfervrij laten gaan
PSV-watcher Rik Elfrink laat op zijn Twitter-pagina weten dat Feyenoord niet hoeft te rekenen dat de Eindhovenaren meewerken aan een transfervrij vertrek. ''Er pruttelt wat over een mogelijk transfervrij vertrek van Viergever naar Feyenoord, maar PSV is geen filantropische instelling. Hij heeft nog een contract voor een jaar en als ze hem in Rotterdam willen hebben, moet er dus een aanvaardbaar bedrag op tafel komen'', aldus Elfrink

Update | PSV ziet weinig in een vertrek van Viergever
De 32-jarige middenvelder komt volgens Feyenoord Transfermarkt niet naar Feyenoord. De Eindhovenaren willen Viergever niet kwijt en al helemaal niet transfervrij laten gaan.

Update | PSV wil 200.000 euro voor Viergever
PSV staat toch open voor een vertrek van Nick Viergever. Feyenoord Transfermarkt maakte gisteren melding dat de Eindhovenaren niet zaten te wachten op een vertrek van de verdediger. Vandaag maakt het Twitter-account bekend dat PSV meewerkt aan een transfer als een bedrag van 200.000 euro op tafel komt.

Update | Intern discussie over komst Viergever
De komst van Nick Viergever is nog alles behalve zeker. Intern bij Feyenoord zit namelijk niet iedereen te wachten op de komst van de 32-jarige verdediger, zo meldt Feyenoord Transfermarkt. Het is vooral de staf die de selectie wil versterken met Viergever.

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties