''Ik verwacht dat Gernot bij selectie zal zitten zondag''

''Ik verwacht dat Gernot bij selectie zal zitten zondag''

Gernot Trauner heeft de groepstrainingen van Feyenoord goed doorstaan. Trainer Arne Slot rekent op de terugkeer van de Oostenrijker in de wedstrijdselectie. Trauner moet daardoor wel de training van zaterdag goed doorstaan.

''Ik verwacht dat Gernot bij selectie zal zitten zondag'', vertelde Slot vrijdagmiddag weten. ''Hij heeft twee weken meegetraind. Als hij er zaterdag ook goed doorheen komt, zal hij bij selectie zitten. Of hij fit genoeg is om te starten, moeten we beoordelen met elkaar.''

Verder wil Slot weinig loslaten over de transferperikelen bij Feyenoord. Of Marcus Pedersen zondag nog bij de wedstrijdselectie zit, daar wil de trainer niks over zeggen. "Pedersen is nog niet definitief weg, maar het is duidelijk dat er wat zaken rondom hem spelen. Ik heb hem vanmorgen nog gezien op het trainingscomplex."

Thomas Beelen
Wanneer Trauner niet kan starten, komt Beelen weer in beeld bij Slot. "Hij heeft in de afgelopen wedstrijd met zijn invalbeurt aangetoond dat het talent dat ze zagen bij Zwolle, ook in deze zestig minuten bevestigd is. Talent heeft vaak meer dan één wedstrijd nodig om te bevestigen dat wij dat goed hebben gezien, maar hij kan met een heel goed gevoel terugkijken op die wedstrijd."

Moet Trauner direct in de basis beginnen? Maak jouw favoriete opstelling voor aankomende wedstrijd ⬇️

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties