''Ik heb het ontzettend gemist om met publiek te voetballen''

''Ik heb het ontzettend gemist om met publiek te voetballen''

Guus Til schoot Feyenoord vanavond hoogstpersoonlijk naar de derde voorronde van de Conference League. De middenvelder was ook de eerste Feyenoord-speler die een hattrick maakte in een Europese wedstrijd sinds 25 jaar.

Til was na afloop blij met zijn hattrick, maar probeerde de overwinning ook meteen te relativeren. ''Het ging erg moeizaam vanavond'', begint Til in gesprek met RTV Rijnmond. ''In de counter kwamen ze er een aantal keer heel gevaarlijk uit. Dat kwam door foutjes van ons. We waren ontzettend slordig. Dit jaar zullen we vaker dit soort tegenstanders krijgen, die inzakken en ons het spel laten maken. Daar zullen we mee om moeten gaan.''

''Het is een hele leerzame wedstrijd geweest. We zijn door en dat is het allerbelangrijkste. We moeten wel leren van dit soort tegenstanders. Als teams zien hoe Drita speelt, dan zullen ze denken dat er hier iets te halen valt. Wij moeten ervoor zorgen dat dat niet gaat gebeuren'', vervolgt de middenvelder. ''Ik vind dat we best redelijk voetballen, maar we zijn soms ontzettend slordig. Dat ligt bij voetbal erg dicht bij elkaar: of je domineert, of je geeft kansen weg. Dat was vandaag ook weer het geval.''

''Ik heb het ontzettend gemist om met publiek te voetballen. Er is maar één stadion waar dat zo mooi is als hier. Dat is fantastisch. Het is ook maar één wedstijd, hé. We hebben er nog heel veel te gaan. Laten we ook niet te euforisch doen. Het is wel een goede start voor mij persoonlijk'', sluit Til af.

Lees meer over
Guus Til
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties