"Ik denk ook wel dat ik een goede band heb met de supporters"

Ondrej Lingr maakt nog niet de hoeveelheid minuten als waar hij misschien op had gehoopt, maar hij voelt zich wel helemaal thuis in Rotterdam. De aanvallende middenvelder van Feyenoord vertelt in een nieuwe aflevering van #Intotheweekend hoe belangrijk familie voor hem is, maar ook met welke spelers hij het goed kan vinden in de selectie.

"Het was een grote droom", begint Lingr over het moment dat hij bij Feyenoord zijn contract tekende. "Toen ik met Slavia Praag tegen Feyenoord speelde en de sfeer hier voelde was ik meteen verkocht. Ik zei toen dat ik ooit voor Feyenoord wilde spelen en die droom kwam uit. Ik geniet echt van mijn tijd hier en ik wil iedereen bij de club bedanken, want ze hebben me echt geholpen. Ik denk ook wel dat ik een goede band heb met de supporters."

"Ik hoop gewoon dat ik me blijf verbeteren en uiteindelijk meer minuten mag spelen. Maar ik hou echt van deze club en ik geniet hier." Het kostte voor Lingr weinig moeite om zich thuis te voelen in de huidige selectie van Feyenoord. "Het was heel eenvoudig. Het is een hele fijne groep en ik ga met iedereen goed om. Dus ik heb met niemand een probleem. Iedereen heeft me geholpen." Toch gaat de Tsjech met een aantal spelers in het bijzonder om. "Dat zijn natuurlijk Dávid Hancko en Leo Sauer, omdat ze uit Slowakije komen en we dezelfde taal spreken. Maar ik kan met iedereen goed overweg. Ik ga ook graag met Bart Nieuwkoop om. Ik ben bang dat ik mensen vergeet dus ik kan beter stoppen met namen noemen."

Komende zondag staat de wedstrijd tegen sc Heerenveen op het programma. "We zijn er klaar voor. Het is een volgende stap naar ons doel. De vorige keer scoorde ik tegen ze en dat hoop ik dan weer te doen. Natuurlijk wordt het een moeilijke wedstrijd omdat we uit spelen. Ik heb hun wedstrijden gezien en ze zijn best goed nu."

Lees meer over
Ondřej Lingr
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties