López en Lingr opgeroepen voor nationale teams

López en Lingr opgeroepen voor nationale teams

Marcos López en Ondrej Lingr mogen zich gaan melden in Peru en Tsjechië. Na de wedstrijd tegen sc Heerenveen van komende zondag zullen diverse spelers van Feyenoord afreizen naar hun thuisland om in actie te komen met het nationale elftal. Terwijl de meeste wisselspelers juist kunnen rekenen op een aantal vrije dagen, mogen López en Lingr alsnog speelminuten gaan maken.

Terwijl López bij Feyenoord alleen op speelminuten kan rekenen als Quilindschy Hartman niet inzetbaar is, is de Peruviaan bij zijn nationale elftal wel een vaste kracht. De linksback heeft inmiddels 32 interlands achter zijn naam staan en het lijkt erop dat er in de komende interlandperiode twee bij gaan komen. Ter voorbereiding op de Copa Americá aanstaande juni oefent Peru op zaterdag 23 maart tegen Nicaragua en op woensdag 27 maart tegen de Dominicaanse Republiek.

Lingr heeft zich bij Feyenoord iets meer kunnen bewijzen met belangrijke doelpunten, maar komt ook nog niet verder dan een aantal invalbeurten. Bij zijn nationale elftal heeft de middenvelder een soortgelijke rol. Lingr heeft slechts elf interlands achter zijn naam staan, maar kan sinds zijn overstap naar Rotterdam wel rekenen op een plek in de selectie. Tsjechië oefent op vrijdag 22 maart tegen Noorwegen en op dinsdag 26 maart staat een vriendschappelijk duel tegen Armenië op het programma.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties