Hancko en Sauer opgenomen in voorlopige selectie Slowakije

Hancko en Sauer opgenomen in voorlopige selectie Slowakije

David Hancko en Leo Sauer zijn opgenomen in de voorselectie van Slowakije. De verdediger en aanvaller spelen de komende interlandperiode oefenwedstrijden tegen Oostenrijk en Noorwegen.

Voor Slowakije begint daarmee de voorbereiding op het EK van aankomende zomer in Duitsland. De ploeg van bondscoach Francesco Calzona treft op het eindtoernooi België, Roemenië en de winnaar van het play-offduel. Naast Sauer en Hancko is ook oud-Feyenoorder Róbert Boženík geselecteerd.

De oefenwedstrijd tegen Oostenrijk wordt gespeeld op zaterdag 23 maart om 18:00 uur en het duel tegen Noorwegen begint op dinsdag 26 maart om 19:00 uur. In aanloop naar het EK wordt er ook nog geoefend tegen San Marino en Wales.

Sauer heeft zijn debuut voor Slowakije nog niet gemaakt. De talentvolle buitenspeler maakte twee keer eerder al deel uit van de definitieve selectie, maar trainde voornamelijk mee en behoorde nog niet tot de wedstrijdselectie. Hancko speelde tot op heden 35 interlandwedstrijden en scoorde daarin vier keer.

Lees meer over
Dávid Hancko Leo Sauer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties