"Ik begrijp uit kamp-Zerrouki dat hij echt boos is"

"Ik begrijp uit kamp-Zerrouki dat hij echt boos is"

In de voetbalmedia gaat het deze maandag uiteraard veel over de transfersoap rond Feyenoord, FC Twente en Ramiz Zerrouki. Zo ook bij de NOS Voetbalpodcast. Daarin kwam ook verslaggever en commentator Jan Roelfs aan het woord, die dit weekend zelf de nodige informatie te horen kreeg vanuit kamp-Zerrouki.

Zo lijkt het er inmiddels op dat Zerrouki bij FC Twente zelf intern voor de nodige onrust zorgt. Toen zijn transfer naar Feyenoord afgelopen zomer werd geblokkeerd, gaf hij nog aan niet te gaan 'muiten'. "Maar nu gebeurt het voor de tweede keer", trapte Roelfs af. "Ik begrijp uit kamp-Zerrouki dat hij echt boos is. Draait dat nog bij? Ik weet het niet."

"Ik vond hem ook niet zo goed vrijdag. Ik vraag me af of dat ook niet te maken had met wat er speelt", merkte collega Jeroen Elshoff op na de wedstrijd tussen FC Twente en FC Emmen. " Ik vraag me af of het nu vol te houden is. Ik denk het eerlijk gezegd niet."

Slechte communicatie
Roelfs gaf aan dat FC Twente - en technisch directeur Jan Streuer in het bijzonder - het nodige te verwijten valt. "Ze houden voet bij stuk, maar de communicatie richting de zaakwaarnemer van Zerrouki is ook erg slecht. Gisteren werd in Studio Voetbal gezegd dat hij niet mag worden verkocht, maar zijn zaakwaarnemer wist dat helemaal niet. Er is weinig tot geen communicatie."

Griep
Inmiddels is ook bekend dat Zerrouki dinsdag niet in actie komt in de bekerwedstrijd van FC Twente tegen Telstar, omdat de middenvelder griep heeft. De timing van zijn afwezigheid in combinatie met de geruchten dat hij ontevreden zou zijn over de handelswijze van FC Twente, zijn opvallend te noemen.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties