Streuer bevestigt: Feyenoord en FC Twente toch weer in gesprek over Zerrouki

Streuer bevestigt: Feyenoord en FC Twente toch weer in gesprek over Zerrouki

Feyenoord en FC Twente gaan toch weer in gesprek over een mogelijke transfer van Ramiz Zerrouki. De club uit Enschede had eerder een streep gezet door een winters vertrek van de middenvelder, maar volgens RTV Rijnmond-verslaggever Dennis Kranenburg gaan beide partijen nu toch weer aan tafel.

De situatie rond Zerrouki is uitgelopen op een flinke transfersoap. Technisch directeur Jan Streuer zocht al verschillende keren gretig de media op om te vertellen dat FC Twente voet bij stuk zal houden. Ook nadat Feyenoord zondag een nieuw bod uitbracht, stelde hij dat Zerrouki deze transferwindow niet weg mag. Toch is een transfer nog altijd niet helemaal van tafel.

Sterker nog, het was Streuer zelf die aan Rijnmond bevestigde dat de partijen toch weer om tafel gaan. Wel blijft het uitgangspunt van FC Twente dat ze Zerrouki niet willen laten gaan, maar mogelijk gaat de club bij een hoger bod toch overstag. Wat daarbij ook meespeelt, is dat Zerrouki zelf dolgraag de overstap naar Feyenoord zou maken.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties