'Zerrouki wegens ziekte afwezig bij FC Twente'

'Zerrouki wegens ziekte afwezig bij FC Twente'

Ramiz Zerrouki heeft zich begin deze week ziek gemeld bij FC Twente. De Algerijn zou griep hebben en mist daarmee ook het bekerduel tegen Telstar van komende dinsdag. Het nieuws kan echter moeilijk los gezien worden van de interesse die Feyenoord heeft in de 24-jarige middenvelder.

Dat Feyenoord Zerrouki als dé ideale vervanger van de geblesseerde Quinten Timber ziet, is geen geheim. En ook de speler zelf maakte al diverse keren kenbaar dolgraag naar De Kuip te komen. Deze week verscheen bovendien het nieuws dat 'kamp-Zerrouki' niet blij is met de stugge houding van FC Twente tegenover een verkoop.

Leon ten Voorde, FC Twente-watcher namens Tubantia, benadrukt dat Zerrouki 'echt ziek' is. Toch is het niet onlogisch om te denken dat de speler op deze manier een transfer naar Feyenoord probeert af te dwingen. Technisch directeur Jan Streuer bevestigde eerder op de dag al dat FC Twente wel weer in gesprek is met Feyenoord, nadat hij eerder een streep had gezet door die onderhandelingen.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties