Higler vervangt Kamphuis bij sc Heerenveen - Feyenoord

Higler vervangt Kamphuis bij sc Heerenveen - Feyenoord

Het eredivisieduel sc Heerenveen - Feyenoord staat zondagmiddag 17 maart onder leiding van Dennis Higler. De 38-jarige scheidsrechter vervangt de oorspronkelijk aangestelde Jochem Kamphuis. De aftrap in het Abe Lenstra Stadion is om 14.30 uur.

Jochem Kamphuis vervangt op zijn beurt Higler als VAR bij de topper PSV - FC Twente. Hij assisteert vanuit het ARAG KNVB Replay Center Joey Kooij die in Eindhoven op zondagavond 17 maart om 20.00 uur voor de aftrap fluit. De voetbalbond geeft in het persbericht geen reden mee waarom er wordt gekozen om Higler aan te stellen voor het uitduel van Feyenoord.

Higler floot dit seizoen twee keer een duel van Feyenoord. De verloren uitwedstrijd tegen FC Twente van eind oktober en de gewonnen thuiswedstrijd tegen PSV in de TOTO KNVB Beker. De scheidsrechter had dit seizoen de leiding over 23 wedstrijden in het professionele voetbal, gaf daarin 79 gele kaarten en stuurde vier spelers van het veld met een rode kaart.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties