''Het belooft een drukke laatste dag van de window te worden''

''Het belooft een drukke laatste dag van de window te worden''

Bij Feyenoord is het alles behalve rustig achter de schermen. De supporters van de Rotterdamse club moeten rekening houden met diverse wisselingen in de selectie. Feyenoord doet er volgens Voetbal International alles aan om een middenvelder of aanvaller naar De Kuip te halen.

Ook wordt er volgens het weekblad druk geïnformeerd naar diverse spelers van Feyenoord. ''Tussendoor probeert de leiding nog een of twee contractspelers elders onder te brengen, die niet aan spelen toe komen in De Kuip óf bij de clubs aan wie Feyenoord ze eerder heeft verhuurd.'' Om welke namen het gaat is niet bekend.

Voor Thomas van den Belt is Feyenoord ook nog altijd concreet in de markt. De verwachtingen zijn dat de stadionclub zich vandaag opnieuw gaat melden bij PEC Zwolle om een akkoord te bereiken. Daarnaast zingt de naam van Ramiz Zerrouki nog altijd nadrukkelijk rond in De Kuip. ''Het belooft een drukke laatste dag van de window te worden voor directeur Dennis te Kloese'', is dan ook de conclusie.

Lees meer over
Dennis te Kloese
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties