VI: Feyenoord meldt zich voor de derde keer voor Zerrouki

VI: Feyenoord meldt zich voor de derde keer voor Zerrouki

Feyenoord gaat zich voor de derde keer melden bij FC Twente voor Ramiz Zerrouki, zo brengt Voetbal International maandagavond naar buiten. De Rotterdammers zijn bereid om een vaste transfersom van acht miljoen euro te betalen voor de 24-jarige middenvelder. Daarmee zou de club het eigen transferrecord verbreken.

Zerrouki hoopt opnieuw dat FC Twente in gesprek wil gaan met Feyenoord om een overstap te bespreken. De Rotterdammers zien in de Algerijns international de ideale speler om het middenveld te versterken. Zerrouki heeft nog een contract tot medio 2024 in Enschede.

Arne Slot vertelde zondag na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente nog dat de speler die hij het liefst wil hebben 'op het veld stond bij de tegenstander', doelend op Zerrouki. VI schrijft dat het duel in de Grolsch Veste het gevoel bij Zerrouki versterkte dat hij met Feyenoord kampioen kan worden.

FC Twente en de Rotterdammers waren in het begin van de winterse transferwindow al met elkaar in gesprek over de transfer van de middenvelder, maar zijn club wilde hem onder geen beding laten gaan. Zerrouki legde zich daar met tegenzin bij neer. De twee clubs hebben tot morgenavond 23.59 uur om de transfer af te ronden. Daarna gaat de transferwindow dicht tot de zomer.

Lees meer over
Ramiz Zerrouki
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties