Hendriks: "Ik merk wel dat ik een stukje ervaring meeneem"

Hendriks: "Ik merk wel dat ik een stukje ervaring meeneem"

Ramon Hendriks speelde vandaag zijn eerste wedstrijd in Feyenoordshirt sinds zijn verhuur aan NAC Breda. De centrumverdediger is blij om terug te zijn en merkte dat hij zich door zijn halfjaar in de Keuken Kampioen Divisie goed heeft ontwikkeld.

"Het is heel fijn om weer in Rotterdam te zijn", begint Hendriks zijn interview met het clubkanaal van Feyenoord. "Het is toch mijn club, het voelt meer als mijn thuis. Het is fijn om terug te zijn, wat bekende gezichten te zien en ook een paar nieuwe jongens en een hele nieuwe staf."

Hendriks speelde een halfjaar bij NAC en merkt hoe hij in die periode gegroeid is. "Vorig jaar in de voorbereiding was ik echt een jongen uit de jeugd. Nu heb ik al een aantal wedstrijden gespeeld in het betaald voetbal. Je merkt wel dat je een stukje ervaring meeneemt: anders je duels ingaat en nadenkt over dingen die je doet. Dat neem je zeker mee."

Als persoonlijke doelstelling heeft Hendriks nog niet direct een basisplaats in gedachten. "Ik wil mezelf bij de eerste selectie ontwikkelen, de nieuwe speelstijl aanleren en waar het kan wil ik graag minuten maken." Zijn eerste indruk van de visie van Arne Slot is goed. "Ik hou er wel van. Heel aanvallend, agressief, druk zetten. De bal op de helft van de tegenstander veroveren, dichter bij de goal. Als je het goed doet kan je sneller een goal maken. Ik hou er wel van."

Lees meer over
Ramon Hendriks Voorbereiding 2021/2022
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties