'Heerenveen weigert eerste bod van Feyenoord'

'Heerenveen weigert eerste bod van Feyenoord'

De onderhandelingen tussen Feyenoord en sc Heerenveen zijn momenteel in volle gang. De Friezen hebben het openingsbod van de Rotterdammers op Joey Veerman naast zich neergelegd, zo meldt FeyenoordTM. De stadionclub heeft inmiddels alweer een tweede bod gedaan op de 23-jarige middenvelder.

De hoogte van de biedingen zijn niet bekend in de media. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen vindt een bedrag van 'rond de zes miljoen euro' plus een doorverkooppercentage marktconform voor Veerman. De Volendammer heeft nog een contract tot medio 2024 bij Heerenveen.

Van Kooperen liet ook weten dat Veerman open staat voor een overstap naar De Kuip. ''We zullen zien hoe het verder gaat. Joey wil sowieso een stap maken. Ik denk dat Feyenoord heel goed bij hem past. Heerenveen heeft nu gezegd: Als we het op tijd weten, dus niet op 20 januari of zoiets, dan willen we meedenken.''

Lees meer over
Feyenoord Transfermarkt Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties