''Het zou ook pas voor in de zomer kunnen zijn''

''Het zou ook pas voor in de zomer kunnen zijn''

Feyenoord is nog altijd van plan om Joey Veerman naar De Kuip te halen. De Rotterdammers hebben ook afgelopen zomer een poging gewaagd om de 23-jarige middenvelder bij Heerenveen weg te halen. Technisch directeur Frank Arnesen heeft een eerste bod neergelegd bij de Friezen, die open staan voor onderhandelingen.

Het is de bedoeling dat Veerman in de winterstop naar Feyenoord gaat komen. Bij de stadionclub sluiten ze een overgang van de Volendammer in de zomer ook niet uit. ''Het is puzzelen'', reageert een bron binnen Feyenoord aan het Algemeen Dagblad. ''We hebben ons gemeld, maar het zou ook pas voor in de zomer kunnen zijn.''

Feyenoord werkt momenteel aan een constructie waarbij externe financiers de club helpen om de transfer mogelijk te maken. ''Die zien ook dat als dit Feyenoord onder Slot een beetje wordt geholpen op de transfermarkt het dan écht in sneltreinvaart de strijd met Ajax en PSV kan aangaan'', schrijft de krant. Veerman heeft nog een contract tot medio 2024 en bedragen rond de zes miljoen euro worden genoemd.

Lees meer over
Joey Veerman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties