Hartman ergert zich en licht toe: "Het eerste wat ik heb gedaan"

Hartman ergert zich en licht toe: "Het eerste wat ik heb gedaan"

Quilindschy Hartman baalt van de kritiek die hij kreeg na de botsing met PSV'er Jordan Teze. De twee backs knalden in de beginfase van Feyenoord - PSV met de hoofden tegen elkaar aan en hadden daar allebei flink last van. Vanuit Eindhovense hoek werd de botsing vooral Hartman flink aangerekend, waarop de Feyenoorder nu heeft gereageerd.

Hartman vertelde via Instagram hoe het met hem ging na de botsing. Veel PSV'ers vonden echter dat hij te wild inkwam en Teze zijn excuses had moeten aanbieden. "Het eerste wat ik gedaan heb, is uiteraard Teze een berichtje sturen", liet Hartman daarop echter weten onder een Instagram-post van ESPN. "Daarvoor had ik hem in het stadion al gesproken en mijn excuses aangeboden. Maar dat weet de buitenwereld helaas niet."

De linksback speelde de eerste helft wel uit, maar verscheen na rust niet meer op het veld. Marcos López verving hem in de tweede helft. Na afloop liet Hartman weten zich niets te kunnen herinneren van de botsing en alles wat zich daaromheen had afgespeeld. Teze kwam later met een soortgelijke update: "Ik kan me niks meer herinneren van wat er is gebeurd. Alles wat er is gebeurd tussen het veld oplopen en liggen bij de fysio, weet ik niet meer", schreef de verdediger. In tegenstelling tot Hartman werd de PSV'er wel direct na de botsing gewisseld.

Lees meer over
Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties