Hartman en Timber met vakantie na teleurstellend EK met Jong Oranje

Hartman en Timber met vakantie na teleurstellend EK met Jong Oranje

Quinten Timber en Quilindschy Hartman kunnen de komende periode gaan genieten van hun vakantie. De Feyenoorders zijn uitgeschakeld op het EK met Jong Oranje. Het toernooi is teleurstellend verlopen voor de beloften. Ze speelden gelijk tegen Jong België, Jong Portugal en Jong Georgië.

Timber begon dinsdagavond op de bank bij Jong Oranje. De middenvelder van Feyenoord was geschorst en werd in de basis vervangen door oud-Feyenoorder Wouter Burger. Hartman werd in de tweede helft gewisseld door bondscoach Erwin van de Looi. De linksback speelde ruim tachtig minuten tegen het gastland.

Jong Portugal versloeg Jong België met 2-1 in het laatste groepsduel, waardoor Jong Oranje als derde eindigde in groep A. Na drie wedstrijden werden er slechts drie punten behaald en twee doelpunten gemaakt. Hiermee komt het tijdperk van Van de Looi bij de KNVB tot een einde. Michael Reiziger werd ruim voor het EK al aangekondigd als zijn opvolger.

Scoreverloop
45' | 1-1 | Taylor |
42' | 0-1 | Davitashvili

Opstelling Jong Oranje
Verbruggen; Van Ewijk, Van Hecke, Van de Ven, Hartman; Burger, Gravenberch, Taylor; Ekkelenkamp, Brobbey, Summerville.

Lees meer over
Wouter Burger Quinten Timber Quilindschy Hartman
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties