Hartman deelt video over eerste periode van revalidatie

Hartman deelt video over eerste periode van revalidatie

Quilindschy Hartman heeft van zich laten horen via zijn sociale media-accounts. De linksback van Feyenoord herstelt momenteel van een zware knieblessure en geeft een update over de eerste periode van zijn herstel. Hartman komt naar verwachting dit kalenderjaar niet meer in actie, al kan er in deze fase van zijn revalidatie nog geen definitief uitsluitsel over worden gegeven.

"Nadat ik geblesseerd ben geraakt, vloog ik naar Dubai. Ik bereidde me daar voor om sterk de operatie in te gaan en het was fijn om even uit de drukte te zijn," vertelt Hartman. "Vlak na de bekerfinale ben ik geopereerd. De operatie is goed verlopen, maar ik had het de eerste anderhalve week lastig omdat ik veel pijn had."

Hartman merkt dat zijn lichaam steeds sterker aan het worden is. "Gelukkig gaat het inmiddels supergoed en maak ik mooie stappen. Ik heb superveel mooie berichten gehad en mooie reacties gekregen. Daardoor voel ik nog meer de drang om goed te herstellen, zodat we elkaar snel weer kunnen zien in De Kuip. Nogmaals bedankt voor alle steun en tot snel!"

Arsenal en Chelsea
Niet alleen Feyenoord hoopt op een snel herstel van Hartman. Inmiddels is ook duidelijk dat Chelsea FC en Arsenal de situatie van de linksback nauwlettend volgen. Hartman wordt nog altijd als een interessante speler gezien voor de Engelse topclubs. Wanneer de linkspoot zijn niveau weer weet te halen, zullen de clubs zich wederom melden in De Kuip.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties