'Arsenal groot bewonderaar van Hartman en volgt comeback'

'Arsenal groot bewonderaar van Hartman en volgt comeback'

Quilindschy Hartman staat er goed op bij de buitenlandse topclubs. De linksback van Feyenoord heeft zich in korte tijd in de kijker weten te spelen van scouts. Hartman liet recent weten dat de kans groot was dat hij deze zomer een overstap had gemaakt naar Chelsea FC wanneer hij geen zware knieblessure had opgelopen.

Donderdagmiddag weet Telegraph Football te melden dat Arsenal de comeback van Hartman nadrukkelijk gaat volgen. ''Ze zijn grote bewonderaars van de Hollandse international, omdat ze op de lange termijn kijken naar de verdedigingslinie van Mikel Arteta'', schrijft journalist Mike McGrath. ''Arsenal is klaar om de strijd aan te gaan voor Feyenoord-linksback Quilindschy Hartman wanneer de Nederlander volgend seizoen terugkeert van een blessure.''

Voor Hartman ongetwijfeld een mooie motivatie tijdens zijn zware revalidatieproces. De linksback van Feyenoord komt naar verluidt het kalenderjaar 2024 niet meer in actie voor de Rotterdamse club. Al is het lastig om op dit moment een exacte indicatie te geven van zijn hersteltijd. Het blessureleed houdt Arsenal en Chelsea FC voorlopig niet tegen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties