'Hartjes op huurbasis naar Roda JC'

'Hartjes op huurbasis naar Roda JC'

Feyenoord laat de talentvolle Lennard Hartjes op huurbasis vertrekken naar Roda JC. Dat meldt Feyenoord Youth Watcher op Twitter. De 19-jarige middenvelder is vandaag afwezig bij Feyenoord O21 en lijkt zijn tijdelijke transfer dus snel af te ronden.

Hartjes verlengde zijn contract in april van dit jaar tot de zomer van 2025 en staat bekend als groot talent. Een seizoen wedstrijden spelen in de Keuken Kampioen Divisie, die dit jaar met onder meer Willem II, PEC Zwolle, en Heracles Almelo van hoog niveau is, is goed voor de ontwikkeling van Hartjes.

De concurrentie is flink op het middenveld bij Feyenoord en dus was een verhuurperiode de beste oplossing. Slot gaf eerder al aan dat per speler wordt bekeken of een tijdelijk vertrek gunstig is. "Het is heel lastig voor die jongens, omdat ze geen plek hebben om onder weerstand door te groeien.''

''Je moet als talent van Feyenoord al op je zeventiende of achttiende in staat zijn om op eerste elftal-niveau mee te kunnen, omdat er anders weinig ruimte is om door te groeien. Vandaar ook dat we er met enige regelmaat voor kiezen om die jongens te verhuren."

Lees meer over
Lennard Hartjes
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties