'Haps levert Feyenoord 500.000 euro op' (update)

'Haps levert Feyenoord 500.000 euro op' (update)

Het is een drukke dag vandaag voor Feyenoord. Ridgeciano Haps kan namelijk de overstap maken naar Venezia FC. De 28-jarige verdediger van de Rotterdammers staat in de belangstelling van de club uit de Serie A.

Volgens de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio is een deal tussen Feyenoord en Venezia FC nagenoeg rond. Haps staat open voor een vertrek bij Feyenoord. De linksback moet namelijk genoegen nemen met een plek op de bank. Trainer Arne Slot geeft de voorkeur aan de talentvolle Tyrell Malacia.

Feyenoord-watcher Mikos Gouka maakt ook melding van de aanstaande vertrek van Haps uit De Kuip. De Rotterdammers zijn druk bezig om ruimte te creëren om Micky van de Ven te kunnen kopen van FC Volendam. De komst van de 20-jarige verdediger moet via een uiterst complexe constructie gerealiseerd worden.

Update | Feyenoord en Venezia FC hebben een akkoord weten te bereiken over een transfer van Haps, zo meldt Gianluca Di Marzio in een update over de situatie. Volgens de journalist levert de overstap van Haps de Rotterdammers 500.000 euro op. Het bedrag kan nog oplopen door bonussen.

''Dit was de enige manier voor Feyenoord om er nog iets aan over te houden'', vertelt Rutger Vinke van Feyenoord Transfermarkt in gesprek met FC Afkicken. Is de transfersom van een half miljoen niet veel te laag? ''Ik denk dat het op dit moment zijn marktwaarde is. Haps is bankzitter. Veel geblesseerd en nooit het Nederlands Elftal gehaald. Ook was hij nog afwezig vanwege psychische klachten. Dat speelt natuurlijk allemaal mee.''

Fredrik André Bjørkan staat hoog op het lijstje van de Rotterdammers om de linksback positie te gaan versterken. Supporters hoeven echter geen rekening te houden dat de verdediger vandaag nog naar De Kuip komt. De verwachtingen zijn dat de 23-jarige Noor in de winterstop transfervrij de overstap gaat maken.

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties