'Haps nadert persoonlijk akkoord met Alanyaspor'

'Haps nadert persoonlijk akkoord met Alanyaspor'

Ridgeciano Haps staat voor een vertrek bij Feyenoord. De 28-jarige verdediger nadert een persoonlijk akkoord met Alanyaspor. De Turken proberen Haps te verleiden met een riant salaris, zo meldt FeyenoordTM. De clubs hebben nog geen akkoord bereikt en de verwachting is dat de onderhandelingen snel gaan beginnen.

Haps heeft nog een contract tot medio 2022 bij Feyenoord. Afgelopen week werd al bekend dat technisch directeur Frank Arnesen een vervanger op het oog heeft. Fredrik André Bjørkan moet de nieuwe linksback gaan worden in de selectie van Arne Slot en de strijd aangaan met Tyrell Malacia.

Feyenoord kan de komende weken sowieso niet beschikken over Haps. Hij bereidt zich momenteel voor met Suriname op de Gold Cup. De verdediger is door bondscoach Dean Gorré opgenomen in de definitieve selectie. Haps begint met zijn team tegen Jamaica en zal het daarna opnemen tegen Costa Rica. Op 21 juli speelt Suriname tegen de winnaar van de voorronde. Het toernooi duurt maximaal tot 1 augustus.

Lees meer over
Ridgeciano Haps Feyenoord Transfermarkt
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties