Haps keert na teleurstellend toernooi terug naar Feyenoord

Haps keert na teleurstellend toernooi terug naar Feyenoord

Ridgeciano Haps is met zijn Suriname uitgeschakeld op de Gold Cup. In de nacht van dinsdag op woensdag won de ploeg van bondscoach Dean Gorré nog wel van Guadeloupe, dat ook al uitgeschakeld was. Het werd 2-1.

Hoewel Suriname dus werd uitgeschakeld, werd er met de overwinning op Guadeloupe toch historie geschreven. Het was namelijk de eerste overwinning ooit op de Gold Cup voor Suriname. Er werd tot dit jaar ook nog nooit meegedaan aan het toernooi. Na de openingstreffer van Surinamer Gleofilo Vlijter maakte Matthias Phaeton gelijk, maar in de slotfase zorgde voormalig Excelsior-aanvaller Nigel Hasselbaink voor het winnende doelpunt. Guadeloupe speelde een uur lang met tien man na een rode kaart.

Niet alleen Haps heeft in de Eredivisie gespeeld bij Suriname. Ook Warner Hahn, Sean Klaiber, Dion Malone, Kelvin Leerdam, Ryan Koolwijk en Diego Biseswar hebben een verleden in de Nederlandse competitie. Damil Dankerlui, Roland Alberg, Sheraldo Becker en doelpuntenmaker Hasselbaink vielen in. Haps zal na zijn vakantie weer aansluiten bij Feyenoord. De kans is groot dat hij deze zomer nog vertrekt.

Lees meer over
Ridgeciano Haps
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties