Slot bevestigt: Trauner en Timber missen AS Roma-thuis

Slot bevestigt: Trauner en Timber missen AS Roma-thuis

Gernot Trauner is de komende periode niet beschikbaar. De Oostenrijker heeft een hamstringblessure opgelopen tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen AZ. Trainer Arne Slot weet nog niet exact hoelang Trauner buitenspel staat, maar de wedstrijd tegen AS Roma moet afgewerkt worden zonder de verdediger.

Daarnaast zijn er ook zorgen om Quinten Timber. De middenvelder van Feyenoord heeft een zware hersenschudding opgelopen. ''Heel naar om te zien'', is de eerste reactie van trainer Arne Slot. Het is nog niet bekend of Timber hierdoor lang uit de roulatie is. Het is wel duidelijk dat de middenvelder dit weekend niet in actie komt en ook de thuiswedstrijd tegen AS Roma niet inzetbaar is

"Timber ligt nog apart in een ruimte'', vervolgt Slot. ''Hij is wel bij kennis, maar het is niet zo dat hij op dit moment weet wat de uitslag van de wedstrijd is of waar hij is. Bij kennis, maar met een zware hersenschudding. Er is op dit moment geen aanleiding om te denken dat het erger is; men verwacht dat het een hersenschudding is. Dus dat is redelijk positief."

Thomas van den Belt
Feyenoord kan de komende weken geen beroep doen op Van den Belt. De middenvelder heeft een hamstringblessure opgelopen en behoort daardoor deze maand niet meer tot de wedstrijdselectie van de Rotterdammers.

Lees meer over
Gernot Trauner Quinten Timber
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties